Ploegvoorstelling 2016

We bedanken graag alle aanwezige renners, sponsors, familie en sympathisanten op onze jaarlijkse ploegvoorstelling in TC Grand Slam in Tienen. Bij een hapje en een drankje kon iedereen kennismaken met al onze renners en partners voor het komende seizoen.

Onze voorzitter, Rudi Struyf, beklemtoonde de mooie vooruitgang die we het afgelopen jaar konden maken. Met enkele mooie uitschieters en een mooie 12e plaats in de Beker van Belgiƫ in het achterhoofd, is hij er van overtuigd dat we ook dit jaar een vaste waarde in het peloton zullen zijn.
Zoals de vorige jaren ligt de klemtoon ook dit jaar op de beloften en elite z/c. De jeugd wordt mee begeleid in samenwerking met wielerclub Olympia Tienen.
De club verving het afgelopen jaar ook de oudste volgwagen en er werden een aantal extra wedtrijden toegevoegd aan de kalender. Het PK tijdrijden zullen we dit jaar dan weer niet organiseren. Het bestuur is er van overtuigd dat een nieuw parcours en een frisse wind in de organisatie de uitdaging bij de renners alleen maar kan ten goede komen.

Een speciaal dankwoord gaat ook nu naar alle medewerkers en bestuursleden die zich elke keer opnieuw - vrijwillig - inzetten voor de club. Samen met al onze partners en onze peter, Eddy Schepers, garanderen zij een professionele omkadering voor al onze renners.

Foto's: Jean Bollaerts

Ploegvoorstelling 2016
VP

In afwachting van de echte start v/h seizoen op de weg kan je zeker onze website in de gaten houden want eerstdaags werken we alle foto's bij! Uiteraard zijn we ook dit jaar te volgen via Facebook en Twitter (knoppen bovenaan rechts)!