Ploegvoorstelling en ambities in 2018

Tijdens de ploegvoorstelling nam onze voorzitter ruim de tijd om al onze partners te bedanken voor hun steun in het afgelopen jaar en natuurlijk ook voor dit seizoen. De club kan maar gezond blijven dankzij hun inbreng. Na de vele overwinningen en podiumplaatsen afgelopen seizoen en de 4e plaats in de eindstand van de Beker van België zijn de ambities dit jaar niet minder groot. Meer nog, door de samenwerking met Lensworld Cycling Team hoopt men dit seizoen organisatorisch sterker te staan en ook een aantal juniors warm te maken om volgend jaar eventueel aan te sluiten bij onze club.

Kampioenen 2017De voorzitter denkt dan ook, samen met onze hoofdsponsor Patrick Sempels (VP Consulting), dat we er dit jaar wel kunnen in slagen om het podium in de BVB te halen, het was afgelopen seizoen uiteindelijk ook al maar met 1 puntje net niet gelukt... De renners delen alvast deze ambitie en werden één voor één op het podium geroepen. Uitschieters hier natuurlijk de 3 kampioenen van vorig jaar: Rutger Wouters (elite z/c Limburg), Yente Clauw (tijdrijden, Limburg) en Lars Haverals (tijdrijden Vl-Br).

Uiteraard ging ook een woord van dank naar Eddy Schepers, de peter van onze club en naar alle andere medewerkers, die ook deze avond mee mogelijk maakten. Iedereen alvast bedankt om langs te komen en ongetwijfeld tot binnenkort op de eerste wedstrijden van het seizoen!

Ploegfoto 2018

Sfeerbeelden ploegvoorstelling 2018

pk tijdrijden 1
ploegvoorstelling 2
ploegvoorstelling 3