Prachtige seizoensstart

Onze ploeg heeft een schitterende week achter de rug.
Op 11 maart behaalde onze renner Ruben Cumps in de wedstrijd in Betekom een heel mooie 2e plaats in de spurt met 4. Op vrijdag 16 maart in de Interclub in Handzame won onze renner Michiel Broes heel mooi de peloton-spurt voor de 12e plaats.
En zondag 18 maart behaalde onze renner Rutger Wouters in Booischot zijn 2e overwinning van het seizoen voor hemzelf en ook voor onze ploeg. Proficiat!

Ruben Cumps - BetekomIn de Interclub in Mol (Grote Prijs Wilfried Peeters) met tal van grote ploegen eindigde onze ploeg zondag op een schitterende 4e plaats in het ploegenklassement net achter EFC, Lotto en Cibel maar voor heel wat andere grote ploegen. In het begin van de wedstrijd reed onze renner Tom Mertens zich heel mooi in de kijker in de eerste ontsnapping. Op RTV bezorgde hij zo onze ploeg heel wat positieve reclame!

http://www.rtv.be/programmas/match-van-de-maandag

In de peloton-spurt reden Michiel Broes, Ward Van Laer en Ruben Cumps naar een 15e, 19e en 35e plaats, nadat zij nog opgehouden werden door een valpartij. Een heel mooi begin van het seizoen!

Rutger Wouters - Booischot