Ploegvoorstelling 2015

We bedanken graag alle aanwezige renners, sponsors, familie en sympathisanten op onze jaarlijkse ploegvoorstelling in TC Grand Slam in Tienen. Bij een hapje en een drankje kon iedereen kennismaken met al onze renners en partners voor het komende seizoen.

Onze voorzitter, Rudi Struyf, beklemtoonde het doorzettingsvermogen van de organisatie de afgelopen 5 jaar. Alhoewel toen gestart in economisch moeilijke tijden, is Zannata Cycling Team er opnieuw in geslaagd het financiële plaatje rond te krijgen. Zo blijven we ook dit jaar een vaste waarde in het peloton. De echte topresultaten zijn de afgelopen jaren weliswaar uitgebleven door de traditioneel zware concurrentie van de continentale ploegen, maar voor dit jaar hoopt de voorzitter toch op enkele uitschieters.
Zoals de vorige jaren ligt de klemtoon ook dit jaar op de beloften en elite z/c, waar de kern werd versterkt. De jeugd wordt mee begeleid in samenwerking met wielerclub Olympia Tienen.

Een speciaal dankwoord gaat ook nu naar alle medewerkers en bestuursleden die zich elke keer opnieuw - vrijwillig - inzetten voor de club. Samen met al onze partners garanderen zij een professionele omkadering voor al onze renners.

Sfeerbeeld 1 Sfeerbeeld 2

 

Ploegfoto versie1